Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο αυξήσεις κεφαλαίου ενέκρινε το Δ.Σ. του Χ.Α.

Τα ενημερωτικά δελτία των Βιοσώλ και Λαζαρίδη για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση του Δ.Σ. του Χ.Α., ενώ έδωσε ”πράσινο φως” στην εισαγωγή μετοχών της Vivere, της Lamda Development, της Δάριγκ, και της Forthnet.

Δύο αυξήσεις κεφαλαίου ενέκρινε το Δ.Σ. του Χ.Α.
Τα ενημερωτικά δελτία των εταιριών Βιοσώλ και Κτήμα Λαζαρίδη για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ. το Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν, η εταιρία Βιοσώλ προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 19.863.016 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 0,30 με αναλογία 6 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές ή προνομιούχες μετοχές.

Η εταιρία Κτήμα Λαζαρίδη, προχωρά σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 1.436.800 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 2,40 με αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 10 παλαιές.

Επίσης, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε:

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 36.901.880 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Vivere Entertainment Εμπορική & Συμμετοχών που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 104.200 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Lamda Development A.E. Συμμετοχών & Αξιοποίησης Ακινήτων, που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option plan).

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 52.184 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Ο.ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ ΑΒΝΕ που προέκυψαν από μετατροπή 207 ομολογιών από το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο.

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 149.495 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Forthnet A.E. που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από το προσωπικό, τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας και τiw συνδεδεμένες εταιρίες.

Εξάλλου, τo Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε για το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρίας Interfish για την εξαγορά της εταιρίας Τρίαινα Ιχθυοκαλλιέργειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v