Π&Κ: Το risk profile μετά τις επιθέσεις σε Ισπανία

Επιδεινώνεται το ”risk profile” για την Ελλάδα ύστερα από την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην Ισπανία όπως αναφέρει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο εβδομαδίαιο της report (17/03), όπου παράλληλα μειώνει την πρότασή της για έκθεση σε μετοχές στο 80%.

Π&Κ: Το risk profile μετά τις επιθέσεις σε Ισπανία
Στην επιδείνωση του ”risk profile” της ελληνικής αγοράς μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μαδρίτη αναφέρεται η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο Εβδομαδιαίο της Report με ημερομηνία 17 Μαρτίου 2004.

Η χρηματιστηριακή τονίζει πως η Ελλάδα, όπως και η Ισπανία, εξαρτώνται σημαντικά από τον τουρισμό, ενώ συμπληρώνει πως ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια θα είχε σημαντικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία.

Οσον αφορά στη σύνθεση του χαρτοφυλακίου η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ διαφοροποιεί την άποψή της για έκθεση σε μετοχές σε 80% (από 85%), με το 40% να αφορά σε ξένους μετοχικούς τίτλους.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή διατηρεί τη θετική της άποψη για τις μετοχές των EFG Eurobank και Τιτάν από τον χώρο της υψηλής κεφαλαιοποίησης, των Γερμανός, Folli Follie και Intralot από τη μεσαία, και των ΑΒ Βασιλόπουλος, Μινωικών Γραμμών και Autohellas από τη μικρή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v