Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εγκριση σε ΑΜΚ της Σωληνουργεία Κορίνθου

To ενημερωτικό δελτίο της εισηγμένης εταιρίας Σωληνουργεία Κορίνθου για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ. Επίσης από 26 Απριλίου ξεκινά η ειδική διαπραγμάτευση του Alter Ειδικό Διαπραγματευτή την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος.

ΧΑ: Εγκριση σε ΑΜΚ της Σωληνουργεία Κορίνθου
To ενημερωτικό δελτίο της εισηγμένης εταιρίας Σωληνουργεία Κορίνθου για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ.

Η εταιρία Σωληνουργεία Κορίνθου προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 73.471.200 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 0,78 με αναλογία 2 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.436.800 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρείας Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση τίτλων Ελληνικού Δημοσίου.

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση για

* την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας Αθήνα Ανώνυμος Ελληνική Τεχνική Βιομηχανική & Τουριστική Εταιρία σε Αθήνα Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία, με διακριτικό τίτλο Αθήνα Α.Τ.Ε.

* την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας Άστρα Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου σε Ωμέγα Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου, με διακριτικό τίτλο Ωμέγα Α.Ε.Ε.Χ.

* την μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, της εταιρίας Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου Α.Ε. από 3,13 Ευρώ σε 2,50 Ευρώ.

Επίσης τα ο Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την σημερινή του συνεδρίαση, καθόρισε την 26/4/2004 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε. με Ειδικό Διαπραγματευτή την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v