Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XA ΔΣ: Εξετάζει εισαγωγή νέου ETF

Τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μεριδίων του ΔΑΚ στην κατηγορία διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια του Χ.Α. από την Εθνική Asset Management ΑΕΔΑΚ αναμένεται να εγκρίνει σήμερα το Δ.Σ. του Χ.Α.

XA ΔΣ: Εξετάζει εισαγωγή νέου ETF
Τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μεριδίων νέου ΔΑΚ (ΕΤF) στην κατηγορία διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια του Χ.Α. από την Εθνική Asset Management ΑΕΔΑΚ αναμένεται να εγκρίνει σήμερα το Δ.Σ. του Χ.Α.

Επίσης, η διοίκηση του Χ.Α. αναμένεται να εγκρίνει την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Ίλυδα Πληροφορική που προκύπτουν από το split της μετοχής, την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Centric Πολυμέσα που προέκυψαν από ΑΜΚ λόγω μετατροπής ομολογιών αλλά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων προτίμησης της Reds A.E. που προέκυψαν από ΑΜΚ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Αντίστοιχο πράσινο φως, τέλος, για εισαγωγή προς διαπραγμάτευση αναμένεται να λάβουν και τα δικαιώματα προτίμησης του Τ.Τ.

Σήμερα, επίσης, συνεδριάζει η διοίκηση της Ε.Κ., η οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να εγκρίνει και τον διορισμό του νέου προέδρου του συνεγγυητικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι ο κ. Τ. Καβουρόπουλος, μέλος της καινούργιας διοίκησης της Ε.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v