Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκρίσεις για Ειδικούς Διαπραγματευτές από το ΧΑ

Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών ΙΛΥΔΑ και Fashion Box από την ΒΕΤΑ.

Εγκρίσεις για Ειδικούς Διαπραγματευτές από το ΧΑ
Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών ΙΛΥΔΑ και Fashion Box από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ." και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009.
 
Eπίσης, ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων Τράπεζα Κύπρου, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Coca Colla, Μυτιληναίος, Intralot & ΕXAE από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΕΘΝΙΚΗ Π&Κ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε".

Τέλος, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου "NBG ETF ΓΔ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ" από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΕΘΝΙΚΗ Π&Κ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ" και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης στο εν λόγω Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιο τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v