Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΠΑΜΑ: Αναγνωρίστηκε το πιστοποιητικό CEFA

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Eπιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το πιστοποιητικό Certified European Financial Analyst (CEFA) αναγνωρίστηκε ισοδύναμο της πιστοποίησης "Ανάλυση μετοχών και της αγοράς (δ)".

ΕΕΠΑΜΑ: Αναγνωρίστηκε το πιστοποιητικό CEFA
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Eπιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αναρτήθηκε στον διαδικτυακό χώρο της (hcmc.gr), με ημερομηνία 21/5/2009, το πιστοποιητικό Certified European Financial Analyst (CEFA) αναγνωρίστηκε ισοδύναμο της πιστοποίησης "Ανάλυση μετοχών και της αγοράς (δ)".

Η Ελληνική Ένωση Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς χαιρετίζει αυτή την αναγνώριση η οποία αποτελεί σημαντική εξέλιξη αναβάθμισης της πιστοποίησης στη χώρα μας. Η κίνηση αυτή ενδυναμώνει το κύρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του νέου προέδρου της.

Το πιστοποιητικό CEFA εκδίδεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Αναλυτών, (EFFAS), της οποίας η ΕΕΠΑΜΑ αποτελεί μέλος. Είναι το σημαντικότερο διεθνές πιστοποιητικό αναλυτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πάνω από 15.000 πτυχιούχους επαγγελματίες αναλυτές στην Ευρώπη. Είναι αναγνωρισμένο σε 24 χώρες.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δημοσιεύεται στη διπλανή στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v