Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Νέες τιμές για Εθνική, Eurobank, Πειραιώς

Νέες, υψηλότερες τιμές στόχους για τις μετοχές των Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς δίνει η Marfin Analysis σε σημερινές (10/9) εκθέσεις της για τις τράπεζες.

Marfin: Νέες τιμές για Εθνική, Eurobank, Πειραιώς
Νέες, υψηλότερες τιμές στόχους για τις μετοχές των Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς δίνει η Marfin Analysis σε σημερινές (10/9) εκθέσεις της για τις τράπεζες. 
 
Ειδικότερα, στα 27,9 ευρώ από 23,39 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Marfin σε έκθεση (10/09) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση Buy.

Η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα κέρδη της τράπεζας μετά τα ισχυρά, όπως τα χαρακτηρίζει, αποτελέσματα β΄ τριμήνου αλλά και την επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου.

Η μετοχή της Εθνικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου στα 22,68 ευρώ.

Στα 13,1 ευρώ από 9,3 ευρώ ανεβάζει η χρηματιστηριακή την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε "accumulate" από "buy" λόγω της ισχυρής ανόδου της μετοχής και του μικρότερου περιθωρίου ανόδου σε σχέση με την τιμή-στόχο.

Αν και τα κέρδη της τράπεζας υπερέβησαν τις εκτιμήσεις στο Q2, η Marfin προχωρά σε υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα καθαρά κέρδη της τράπεζας κατά 3% και 5% για το 2009 και το 2010 αντίστοιχα, αυξάνοντας την αντίστοιχη πρόβλεψη για το 2011 κατά 2%. 

Η νέα τιμή-στόχος που δίνει η Marfin Analysis για τη μετοχή της Eurobank διαμορφώνεται στα 11,9 από 9,3 ευρώ. Ωστόσο, υποβαθμίζει τη σύσταση σε "accumulate" από "buy", λόγω χαμηλότερων περιθωρίων ανόδου σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες.   

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα τριμήνου, η Marfin σημειώνει ότι ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις της ενώ προχωρά σε μείωση της πρόβλεψης για τα κέρδη 2009 και 2010 κατά 10% περίπου.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v