Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tην εισαγωγή νέων μετοχών ενέκρινε το Χ.Α.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε μεταξύ άλλων την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών των εταιριών S & B και Alapis, που προέκυψαν από τις πρόσφατες αυξήσεις κεφαλαίου.

Tην εισαγωγή νέων μετοχών ενέκρινε το Χ.Α.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 10.356.440 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας S & B, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 25η Σεπτεμβρίου 2009.

Επίσης των 980.600.220 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ALAPIS, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 25η Σεπτεμβρίου 2009.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ." από ευρώ 1,92 σε ευρώ 1,86 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,06 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,86 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 29η Σεπτεμβρίου 2009. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 1η Οκτωβρίου 2009.

Τέλος η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών Τραπεζα ΚυπρουEFG Eurobank, ΔΕΗ και ΙΝΤΡΑΛΟΤ από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. "ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ." και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009 και την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.Ε." από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v