Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικό ξεκίνημα αναμένουν οι ΑΧΕ

Σε θετικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση και οι τράπεζες βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ οι διεθνείς αγορές δίνουν τον τελικό τόνο.

Θετικό ξεκίνημα αναμένουν οι ΑΧΕ
Σε θετικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση και οι τράπεζες βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ οι διεθνείς αγορές δίνουν τον τελικό τόνο. Πιο αναλυτικά:

Σταθεροποιητική προς λίγο υψηλότερη κίνηση αναμένει η Marfin Analysis και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως οι τράπεζες θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ και ο ΟΠΑΠ ενδέχεται να προσελκύσει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Σε θετικό πεδίο θεωρεί η Alpha Finance ότι θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank και οι επενδυτές έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον δείκτη ZEW και στα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται. Παρόμοιο θεωρεί η χρηματιστηριακή πως θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 2,8% στις 2.831 μονάδες και ο τζίρος διαμορφώνεται στα 351 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v