Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατήρηση θετικού προσήμου

Διατήρηση του θετικού προσήμου αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τον τραπεζικό κλάδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι διεθνείς αγορές θα δώσουν τον τελικό τόνο.

ΑΧΕ: Διατήρηση θετικού προσήμου
Διατήρηση του θετικού προσήμου αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τον τραπεζικό κλάδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι διεθνείς αγορές θα δώσουν τον τελικό τόνο. Πιο αναλυτκά:

Διατήρηση του θετικού προσήμου αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Επίσης, εκτιμά πως ΟΠΑΠ και Intralot ενδέχεται να προσελκύσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Συνέχιση της ανοδικής πορείας της Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ αναμένει σταθεροποιητικό ξεκίνημα για την Σοφοκλέους.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 3,2% στις 2.897 μονάδες, διευρύνοντας τα εβδομαδιαία κέρδη στο 5,2%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 438 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v