Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ:Ο τραπεζικός κλάδος στο επίκεντρο, λόγω Alpha

Αρνητικό πρόσημο στο ξεκίνημα της συνεδρίασης αναμένουν οι αναλυτές, ενώ εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρου του ενδιαφέροντος, μετά την ανακοίνωση της Alpha Bank για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

ΑΧΕ:Ο τραπεζικός κλάδος στο επίκεντρο, λόγω Alpha
Αρνητικό πρόσημο στο ξεκίνημα της συνεδρίασης αναμένουν οι αναλυτές, ενώ εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρου του ενδιαφέροντος, μετά την ανακοίνωση της Alpha Bank για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πιο αναλυτικά:

Ανοιγμα της αγοράς σε αρνητικό πεδίο αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, με τον τραπεζικό κλάδο και ιδιαίτερα την Alpha Bank (μετά την απόφασή της για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου), να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σε χαμηλότερο επίπεδο εκτιμά η Alpha Finance πως θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Μικτό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως στη Σοφοκλέους η προσοχή των επενδυτών θα είναι στραμμένη στον τραπεζικό κλάδο, μετά την ανακοίνωση της Alpha Bank για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 2,2%, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 2,8%, με τον μέσο τζίρο να διαμορφώνεται στα 397 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v