Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Το βλέμμα στραμμένο στα αποτελέσματα

Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ και άλλες εταιρείες που ανακοινώνουν αυτήν την εβδομάδα αποτελέσματα, αναμένεται να δώσουν τον τόνο των συνεδριάσεων, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Το βλέμμα στραμμένο στα αποτελέσματα
Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ και άλλες εταιρείες που ανακοινώνουν αυτήν την εβδομάδα αποτελέσματα, αναμένεται να δώσουν τον τόνο των συνεδριάσεων, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Πιο συγκεκριμένα:

Ο χαμηλός όγκος συναλλαγών της προηγούμενης εβδομάδας φαίνεται να αποκαλύπτει μια «στάση αναμονής», την οποία υιοθετούν οι επενδυτές, προς το παρόν τουλάχιστον, αναφέρει η Marfin Analysis, ενώ από την άλλη πλευρά η ανακοίνωση αποτελεσμάτων από τις Τραπεζα Κυπρου, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΤΕ και ΕΛΠΕ, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να τονώσουν το κλίμα. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, η αγορά το πιθανότερο είναι να συσσωρευθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα σήμερα.

Οι μεγάλες ελληνικές εταιρείες που ανακοινώνουν αυτήν την εβδομάδα αποτελέσματα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εκτιμά η Alpha Finance.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλεόυς.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 2,4% στις 1.928 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 1,5%, με τον μέσο τζίρο να διαμορφώνεται στα 150 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο