Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ:Πράσινο φως για τα δικαιώματα της Audio Visual

H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 17.273.645 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της Audio Visual.

ΧΑ:Πράσινο φως για τα δικαιώματα της Audio Visual
H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 17.273.645 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της Audio Visual, που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 2 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,71.

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 1η Μαρτίου 2010. Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 3ης Μαρτίου 2010.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 5η Μαρτίου 2010 έως και την 19η Μαρτίου 2010, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 5η Μαρτίου 2010 έως και την 15η Μαρτίου 2010.

Επίσης, η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε: 

*  την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «MEDITERRA Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του Χ.Α. «ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.». 

*  την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΜΛΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «GUARDIAN TRUST Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Tρίτη 02 Μαρτίου 2010.

* την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΒΙΟΧΑΛΚΟ Α.Ε» από την εταιρία – Μέλος του Χ.Α. «ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v