Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Οκ για Σέλμαν, Zήνων & Audio Visual

Το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της ALFA WOOD προς τους μετόχους της ΣΕΛΜΑΝ, αλλά και τις ΑΜΚ των Zήνων και Audio Visual.

Κεφαλαιαγορά: Οκ για Σέλμαν, Zήνων & Audio Visual
Το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της ALFA WOOD προς τους μετόχους της ΣΕΛΜΑΝ 

Επίσης,  ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ΖΗΝΩΝ για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά σε είδος και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ.

Ακόμα, ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΕ» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων με μετρητά και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ.

Τέλος, ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «VELL INTERNATIONAL GROUP ΑΕΕΗΣ» για τη δημόσια προσφορά ομολογιακού δανείου, μη διαπραγματεύσιμου στο ΧΑ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v