Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

VIDAVO: Στις 12/3 το ντεμπούτο της, στην ΕΝΑ

Η έναρξη της διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας VIDAVO στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12 Μαρτίου. Η εταιρεία εισάγει 85.758 μετοχές με τιμή εισαγωγής ανά μετοχή 3,14 ευρώ.

VIDAVO: Στις 12/3 το ντεμπούτο της, στην ΕΝΑ
Η έναρξη της διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας VIDAVO στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010.
 
Η εταιρία προχώρησε στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 10% με ιδιωτική τοποθέτηση, πετυχαίνοντας παράλληλα την απαραίτητη διασπορά.

Η εταιρεία εισάγει 85.758 μετοχές προς διαπραγμάτευση με τιμή εισαγωγής ανά μετοχή 3,14€, συνολική κεφαλαιοποίηση περίπου 2.700.000€ και P/E μετά φόρων ίσο με 10. Παρουσιάζει δε από τους υψηλότερους δείκτες κερδών στον κλάδο.

Η VIDAVO είναι μία εταιρία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο χώρο της τηλεματικής στην υγεία. H εταιρία απευθύνεται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις για την από απόσταση διαχείριση της ιατρικής πληροφορίας και την εξατομικευμένη παρακολούθηση χρόνιων ασθενειών.

Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από τους επενδυτές θα σημάνουν το ξεκίνημα ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου, αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο στοχεύει στη γένεση νέων προϊόντων και στη στοχευμένη προώθηση των υφιστάμενων λύσεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ήδη γίνονται επαφές διερευνητικού χαρακτήρα στην Ιορδανία και στη Ν. Αφρική.

Η εταιρία κατά την πενταετή λειτουργία της στον κλάδο έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις για την καινοτομική της δράση κι έχει προσελκύσει επιχειρηματικά κεφάλαια από τη Θερμοκοιτίδα THERMI, η οποία χρηματοδότησε τις αρχικές της δράσεις, και σήμερα συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο με ποσοστό 24,86%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v