Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Υπό προϋποθέσεις η ΑΜΚ της Aspis Bank

Το ενημερωτικό δελτίο της Aspis Bank για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και της Emphasis Συστήματα Πληροφορικής για την έκδοση ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΧΑ.

ΧΑ: Υπό προϋποθέσεις η ΑΜΚ της Aspis Bank
Το ενημερωτικό δελτίο της Aspis Bank για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και της Emphasis Συστήματα Πληροφορικής για την έκδοση ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΧΑ.

Η εταιρία Aspis Bank προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 12.161.667 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 3,00 με αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 2,9999999178 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές.

Σημειώνεται ότι, το ενημερωτικό δελτίο εγκρίθηκε υπό την προϋπόθεση ότι κατά την ημερομηνία αποκοπής η τιμή έκδοσης θα είναι κατώτερη της χρηματιστηριακής τιμής.

Επίσης, η εταιρία Emphasis Συστήματα Πληροφορικής προβαίνει στην έκδοση ομολογιακού δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση, διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α., εκδίδοντας 6.750 ομολογίες ονομαστικής αξίας 890 ευρώ εκάστη, ανταλλάξιμες με μετοχές της εταιρείας HITECH – SNT A.E. Η διάρκεια του ομολογιακού δανείου είναι τριετής.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 6.750 ομολογιών του ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας Emphasis Συστήματα Πληροφορικής,

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 7.922.053 νέων δωρεάν κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”REDS” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 21.398.026 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ”.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 22.525.342 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΑΚΤΩΡ”.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 32.773.695 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Εμπεδος”, που προέκυψαν από την αύξηση ονομαστικής αξίας των μετοχών από 0,35 ευρώ σε 1,05 ευρώ (Reverse Split).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 6.554.739 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Εμπεδος”.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση τίτλων Ελληνικού Δημοσίου, εκδόσεων 1/4/2004 – 30/6/2004.

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

* Για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”Multirama” από 1,47 ευρώ σε 0,30 ευρώ.

* Για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας ”Μηχανολογιστική” σε ”Logismos Συστήματα Πληροφορικής”, με διακριτικό τίτλο ”Logismos”.

* Για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ” από 1,50 ευρώ σε 1 ευρώ.

* Για την ακύρωση και διαγραφή 150.810 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Euromedica”.

* Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”Γρ. Σαράντης” από 1,49 ευρώ σε 1,50 ευρώ.

* Για την ακύρωση και διαγραφή 1.408.894 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Παντεχνική”.

* Για την ακύρωση και διαγραφή 1.287.820 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Εδραση”.

Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α. καθόρισε την 26/7/2004 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας ”Byte Computer” με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”Εθνική Χρηματιστηριακή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v