Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα Ειδικά Χαρακτηριστικά από 2/12 η Βιοτέρ

Από τη Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2010, οι μετοχές τηων εταιριών Βιοτέρ και Interwood θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία "Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών".

Στα Ειδικά Χαρακτηριστικά από 2/12 η Βιοτέρ
Από τη Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2010, οι μετοχές τηων εταιριών Βιοτέρ και Interwood θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία "Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών".

Aναλυτικότερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει ότι έλαβε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την οποία έχουν εξαλειφθεί οι λόγοι υπαγωγής των μετοχών της εταιρίας "ΒΙΟΤΕΡ" στην κατηγορία Επιτήρησης. Το Χρηματιστήριο Αθηνών είχε ενημερωθεί για τους λόγους αυτούς από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την 01/09/2010.

Κατά συνέπεια, από τη Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2010, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία "Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών".

Εξάλλου, το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώνει ότι οι κοινές και προνομιούχες μετοχές της εταιρείας «ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ - ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.» θα διαπραγματεύονται από την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών. Η εν λόγω απόφαση ελήφθη σύμφωνα με την παράγραφο 3.1.2.4. του Κανονισμού του, δεδομένου ότι η μέση τιμή κλεισίματος της κοινής ονομαστικής μετοχής για τις τελευταίες τρεις (3) συνεχόμενες συνεδριάσεις 29/11/2010 - 01/12/2010 είναι μικρότερη του ορίου των ευρώ 0,30, χωρίς η εταιρία να έχει δημοσιεύσει πρόσκληση για τη σύγκληση Γ.Σ. για τη μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών με ταυτόχρονη συνένωσή τους (reverse split).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v