Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στην ”Επιχειρήσεις Ηχου - Εικόνας”

Την αίτηση της εταιρίας ”Επιχειρήσεις Ηχου - Εικόνας” για την εισαγωγή των μετοχών στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ έδωσε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ.

ΧΑ: Πράσινο φως στην ”Επιχειρήσεις Ηχου - Εικόνας”
Την αίτηση της εταιρίας ”Επιχειρήσεις Ηχου - Εικόνας” για την εισαγωγή των μετοχών στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ έδωσε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ.

Στη συνέχεια θα διαβιβάσει τον φάκελο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου και την χορήγηση της άδειας της Δημόσιας Εγγραφής.

Η εταιρία δραστηριοποιείται, κυρίως, στην παραγωγή, αναπαραγωγή και διανομή κινηματογραφικών ταινιών και βιντεοταινιών και παράλληλα στην παροχή υπηρεσιών σχετικών με το χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και διαφήμισης.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 22.559.780 κοινών ονομαστικών και των 2.191.192 προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Πετζετάκις” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων κοινών και προνομιούχων μετοχών αντίστοιχα.

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 12.500.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Δέλτα Project” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

Τέλος, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* Για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.” από 2,36 ευρώ σε 0,70 ευρώ.

* Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Α.Ε.” από 0,5 ευρώ σε 1 ευρώ.

Επίσης τo Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε για τα πληροφοριακά σημειώματα των εταιριών:

* ”PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE A.E.” για την συγχώνευση με απορρόφηση των 100% θυγατρικών της εταιριών ”ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.” και ”BECOM ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ”.

* ”S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ A.E.” για την εξαγορά του ομίλου εταιριών ”STOLLBERG”.



Επίσης, καθόρισε την 8/11/2004 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας: ”YALCO - Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Α.Ε.” με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”ΒΕΤΑ ΑΧΕ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v