Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Στην κατηγορία επιτήρησης οι Δούρος, Σάνυο

Την μεταφορά των μετοχών των εταιριών "Δούρος" και "Σάνυο" στην κατηγορία Επιτήρησης αποφάσισε μεταξύ άλλων το ΔΣ του ΧΑ στη σημερινή του συνεδρίαση.

ΧΑ: Στην κατηγορία επιτήρησης οι Δούρος, Σάνυο
Την μεταφορά των μετοχών των εταιριών "Δούρος" και "Σάνυο" στην κατηγορία Επιτήρησης αποφάσισε μεταξύ άλλων το ΔΣ του ΧΑ στη σημερινή του συνεδρίαση.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 76.144 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "FRIGOGLASS", που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 12η Σεπτεμβρίου 2011.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ." από ευρώ 1,71 σε ευρώ 1,66 και την ισόποση επιστροφή του ποσού ευρώ 0,05 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,66 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 9η Σεπτεμβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 13η Σεπτεμβρίου 2011.
 
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ίδιας εταιρίας λόγω ακύρωσης 630.000 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 16η Σεπτεμβρίου 2011.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τη Μεταφορά στην Κατηγορία Επιτήρησης, των μετοχών των εταιριών, "ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε." και "ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ"σύμφωνα με το άρθρο 3.1.2.4. του Κανονισμού του Χ.Α. και σε συνέχεια της από 07.04.2011 απόφασης του. Η ένταξη των μετοχών στην Κατηγορία Επιτήρησης, θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2011.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." & "ΟΤΕ Α.Ε." από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v