Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άρση αναστολής για Ιντερτέκ και Μάρακ

Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, αποφάσισε την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Ιντερτέκ Α.Ε. και Μάρακ Ηλεκτρονική Α.Β.Ε.Ε.

Άρση αναστολής για Ιντερτέκ και Μάρακ
Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Ιντερτέκ Α.Ε. Διεθνείς Τεχνολογίες και Μάρακ Ηλεκτρονική Α.Β.Ε.Ε. από σήμερα 11 Ιουνίου 2012.

Η εταιρεία Ιντερτέκ προέβη στη σύνταξη και επαναδημοσίευση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2011 σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ και τις διατάξεις του ν.3556/2007, όπως ανακοίνωσε το ΧΑ.

Η Μάρακ προέβη στην σύνταξη και δημοσίευση της οικονομικής κατάστασης για την περίοδο 1.1.2012-31.03.2012 και πλέον εκλείπει ο λόγος θέσης των μετοχών τους σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης.

Από την ίδια ημερομηνία, οι μετοχές της εταιρίας Ιντερτέκ Α.Ε.θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία Κύριας Αγοράς και της εταιρίας Μάρακ Ηλεκτρονική Α.Β.Ε.Ε. στην κατηγορία Επιτήρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v