Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Βοήθειας από Interamerican

H Interamerican προωθεί το διεθνώς ανταγωνιστικό πρόγραμμα Travel Assistance, που αφορά κυρίως το διεθνή τουρισμό και απευθύνεται σε tour operators και σε ταξιδιώτες που επιθυμούν ασφαλιστική κάλυψη στις μετακινήσεις τους.

Πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Βοήθειας από Interamerican
Ένα διεθνώς ανταγωνιστικό πρόγραμμα, το Travel Assistance (Ταξιδιωτική Βοήθεια) προωθεί αυτήν την περίοδο η Interamerican, που αφορά κυρίως στο διεθνή τουρισμό και απευθύνεται βασικά σε tour operators αλλά και σε ταξιδιώτες που επιθυμούν ασφαλιστική κάλυψη στις μετακινήσεις τους και άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση ασθένειας.

Η Ταξιδιωτική Βοήθεια Interamerican περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας που παρέχει η εταιρία μέσω των μοναδικών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά υποδομών της -Γραμμή Υγείας 1010, επίγεια και εναέρια μέσα υγειονομικής μεταφοράς- και μέσω των διεθνών συνεργασιών της σε 165 χώρες.

Ακόμη, περιλαμβάνει σειρά καλύψεων για ακύρωση προγραμματισμένου ταξιδιού, καθυστέρηση πτήσης, απώλεια αποσκευών, επιπλέον διανυκτέρευση, έκτακτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πρόωρη επιστροφή, προσωπική αστική ευθύνη, μόνιμη ανικανότητα λόγω ατυχήματος, απώλεια ζωής από ατύχημα και νομική υποστήριξη.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μια για την Ελλάδα και μια για όλο τον κόσμο. Υφίσταται η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των συμβαλλομένων.

Οι καλύψεις παρέχονται με ομαδικά συμβόλαια και έχουν μέγιστη διάρκεια 30 ημερών, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την άμεση διαχείριση του συμβάντος από την Interamerican και όχι απλά την εκ των υστέρων αποζημίωση, όπως συμβαίνει με άλλα σχετικά προγράμματα της αγοράς, στοιχείο που απαλλάσσει το συμβαλλόμενο τουριστικό γραφείο από τη χρονοβόρο εμπλοκή στη διαχείριση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v