Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ:Ενέκρινε τις νέες μετοχές των Λαϊκής, Πήγασος

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Λαϊκής Τράπεζας, της Πήγασος Εκδοτικής και της Σωκ. Τζιρακιάν ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ:Ενέκρινε τις νέες μετοχές των Λαϊκής, Πήγασος
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Λαϊκής Τράπεζας, της Πήγασος Εκδοτικής και της Σωκ. Τζιρακιάν, ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

*654.396.240 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας "CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC CO LTD", ονομαστικής αξίας ευρώ 0,10, οι οποίες προέκυψαν από την υποχρεωτική μετατροπή του συνόλου των 65.439.624 Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου (ΜΑΕΚ) σε κοινές ονομαστικές μετοχές.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 4η Φεβρουαρίου 2013.

*9.375.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων.
 
Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 4η Φεβρουαρίου 2013.

*1.270.000 νέων κοινών ανώνυμων μετοχών της εταιρείας "ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε.", νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 4,50, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 12.700.000 κοινών ανώνυμων μετοχών της εταιρείας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρείας ορίστηκε η 6η Φεβρουαρίου 2013.
 
Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 8η Φεβρουαρίου 2013. Επίσης, η Επιτροπή ενημερώθηκε για την ακόλουθη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας από ευρώ 4,50 σε ευρώ 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με τελική ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 0,30 ορίστηκε η 13η Φεβρουαρίου 2013.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας "FHL Η.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε." λόγω ακύρωσης 470.862 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 6η Φεβρουαρίου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v