Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Allianz: Νέο πρόγραμμα συσσώρευσης κεφαλαίου

Το νέο πρόγραμμα συσσώρευσης κεφαλαίου υψηλής αξίας και ανταποδοτικότητας My Global Allianz που δίνει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Pimco, παρουσίασε πρόσφατα η Allianz Ελλάδος.

Allianz: Νέο πρόγραμμα συσσώρευσης κεφαλαίου
Το νέο πρόγραμμα συσσώρευσης κεφαλαίου υψηλής αξίας και ανταποδοτικότητας My Global Allianz που δίνει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Pimco, παρουσίασε πρόσφατα η Allianz Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική σημασία που δίνει στους τομείς της Σύνταξης και της Αποταμίευσης.

Το My Global Allianz είναι ασφαλιστικό πρόγραμμα τύπου Unit-linked που στοχεύει μακροπρόθεσμα στη συσσώρευση κεφαλαίου για την κάλυψη μελλοντικών οικονομικών αναγκών και τη διασφάλιση του μελλοντικού επιπέδου ζωής.

Το νέο πρόγραμμα εξασφαλίζει πρόσβαση σε επενδύσεις στην παγκόσμια αγορά, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Pimco. Η Pimco, εταιρία του Ομίλου Allianz με ιστορία 40 ετών, θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση κεφαλαίων. Σήμερα* διαχειρίζεται κεφάλαια που ξεπερνούν τα 2 τρισ. δολάρια, απασχολεί περισσότερους από 2.000 εξειδικευμένους επαγγελματίες, έχει παρουσία σε 12 μητροπόλεις των κεφαλαιαγορών ενώ μεταξύ των αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζεται είναι και το Pimco Total Return Bond Fund, το μεγαλύτερο ομολογιακό αμοιβαίο κεφάλαιο του κόσμου.

«Η δυνατότητα κάλυψης των μελλοντικών οικονομικών αναγκών αποτελεί έναν από τους βασικούς προβληματισμούς της κοινωνίας μας, αναδεικνύοντας τη Συσσώρευση Κεφαλαίου ως μία από τις σημαντικότερες ασφαλιστικές ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Σήμερα, με την ύφεση να έχει επηρεάσει σημαντικές τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, ασφαλισμένοι και επενδυτές αναζητούν σύγχρονες λύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στις προοπτικές απόδοσης. Εμείς στην Allianz επιλέγουμε, σε μία εποχή δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, να επενδύσουμε στη δημιουργία νέων, σύγχρονων λύσεων με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Λύσεις που τους δίνουν την οικονομική ελευθερία και βεβαιότητα να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τους δικούς τους όρους» αναφέρει σχετικά ο κ. Άγγελος Πολίτης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Market Management της Allianz Ελλάδος.


Πλεονεκτήματα My Global Allianz

• Έξι επενδυτικές στρατηγικές

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα τύπου Unit-linked My Global Allianz προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έξι επενδυτικές στρατηγικές που επενδύουν σε αμοιβαία κεφάλαια της Pimco Europe Ltd.
? My Global Allianz – Absolute Return
? My Global Allianz – Total Return
? My Global Allianz – Global Fixed Income
? My Global Allianz – Global Credit
? My Global Allianz – Asset Allocation
? My Global Allianz – Equities

Οι συγκεκριμένες στρατηγικές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ανάγκη συσσώρευσης κεφαλαίου για την κάλυψη μελλοντικών οικονομικών αναγκών και καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα μακροπρόθεσμων επενδυτικών επιλογών. Με την έναρξη του προγράμματος, ο πελάτης επιλέγει την επενδυτική στρατηγική που ταιριάζει στο επενδυτικό του προφίλ, ενώ δίνεται η ευελιξία αλλαγής επενδυτικής στρατηγικής μία φορά κάθε χρόνο.

• Επένδυση στις διεθνείς αγορές

Το My Global Allianz δίνει πρόσβαση σε ένα καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο που επενδύει στις διεθνείς αγορές μέσω επιλεγμένων αμοιβαίων κεφαλαίων της Pimco Europe Ltd., προσφέροντας σταθερότητα στις προοπτικές απόδοσης.

• Τεχνογνωσία και εμπειρία Pimco

Η Pimco, με ιστορία 40 ετών στη διαχείριση κεφαλαίων, αποτελεί εταιρία του Ομίλου Allianz από το 2000. Με κεφάλαια υπό διαχείριση που ξεπερνούν τα 2 τρισ. δολάρια, περισσότερους από 2.000 εξειδικευμένους επαγγελματίες και παρουσία σε 12 μητροπόλεις των κεφαλαιαγορών σε όλο τον κόσμο, αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στη διαχείριση κεφαλαίων.

• Υψηλά ποσοστά επένδυσης

Το ποσοστό των ασφαλίστρων που επενδύεται είναι ιδιαίτερο υψηλό από το πρώτο κιόλας έτος, ενώ φτάνει το 100% το τέταρτο μόλις έτος, δίνοντας στο My Global Allianz υψηλή αξία και ανταποδοτικότητα.

• Υψηλή ρευστότητα

Το πρόγραμμα My Global Allianz εξασφαλίζει στον πελάτη άμεση πρόσβαση στα χρήματά του, από τον πρώτο κιόλας μήνα έως και τη λήξη του προγράμματος.

Η νέα σύγχρονη λύση συσσώρευσης κεφαλαίου της Allianz Ελλάδος διατίθεται τόσο με τη μορφή προγράμματος περιοδικών καταβολών ασφαλίστρου, όσο και εφάπαξ καταβολής. Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας www.allianz.gr

*στοιχεία 31/12/2012

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v