Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Ο.Κ. για τρεις νέες εισαγωγές

Τα ενημερωτικά δελτία τριών εταιριών για την εισαγωγή των μετοχών τους στο Χρηματιστηρίο Αθηνών, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Πρόκειται για τις Διολκός ΑΕΕΧ (Κύρια Αγορά), Epsilon Net (ΝΕΧΑ) και Ιnterform (ΝΕΧΑ).

Κεφαλαιαγορά: Ο.Κ. για τρεις νέες εισαγωγές
Τα ενημερωτικά δελτία τριών εταιριών για την εισαγωγή των μετοχών τους στο Χρηματιστηρίο Αθηνών, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε τo ενημερωτικό δελτίο για διάθεση υφισταμένων μετοχών της εταιρίας Διολκός ΑΕΕΧ και την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επίσης, ενέκρινε τo ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Epsilon Net για την εισαγωγή των μετοχών της στην ΝΕΧΑ και τo ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ”Ιnterform – Tεχνολογίες Τρισδιάστατης Επικοινωνίας” για την εισαγωγή των μετοχών της στην ΝΕΧΑ.

Επίσης, ενέκρινε το περιεχόμενο του απλοποιημένου ενημερωτικού δελτίου αμοιβαίων κεφαλαίων του ν. 3283/2004 και την επέκταση των δραστηριοτήτων της χρηματιστηριακής εταιρίας ΑΛΚΗ ώστε να παρέχει και επενδυτικές υπηρεσίες (ΑΧΕΠΕΥ).

Τέλος, αποφάσισε το διορισμό χρηματιστηριακών εκπροσώπων στις εταιρίες ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ, ΑΧΟΝ ΑΧΕ, ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v