Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: Η Ελλάδα έχει ακόμα μια ιστορία να πει

Η Ελλάδα, παρά την έως τώρα απόδοση της αγοράς, έχει μια ακόμα ιστορία να πει, αναφέρει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (16/11), τονίζοντας ότι συνεχίζει να βλέπει αγοραστικές ευκαιρίες στη Σοφοκλέους. Αύξηση έκθεσης μετοχών στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό της.

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: Η Ελλάδα έχει ακόμα μια ιστορία να πει
Η Ελλάδα, παρά την έως τώρα απόδοση της αγοράς, έχει μια ακόμα ιστορία να πει, αναφέρει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (16/11), τονίζοντας ότι συνεχίζει να βλέπει αγοραστικές ευκαιρίες στη Σοφοκλέους.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό της αυξάνει σε 80% την έκθεση σε μετοχές, εκ των οποίων το ημίσυ ήτοι το 40%, αποτελείται από ευρωπαικούς τίτλους.

Ως αγοραστικές ευκαιρίες αναφέρει την Cosmote με τις ισχυρές προοπτικές για το 2006, την Intralot, που συνεχίζει να καταγράφει υψηλή ανάπτυξη και την Autohellas που προσφέρει σημαντική αξία (deep value).

Στο μεταξύ οι αναλυτές της Π&Κ τονίζουν την ανοδική πορεία που σημείωσαν οι τράπεζες, μετά και τα θετικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Εξάλλου, η Π&Κ ξεχωρίζει τις σημαντικότερες εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας. Ειδικότερα τονίζει τα θετικά αποτελέσματα των ΕΛΠΕ και της Motor Oil διευκρινίζοντας πως οι προοπτικές των δύο εισηγμένων εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό από τις πετρελαϊκές τιμές και τα περιθώρια διύλισης.

Χαρακτηρίζει τα μεγέθη της Τράπεζας Πειραιώς ελαφρώς υψηλότερα των εκτιμήσεων και υπογραμμίζει την αύξηση μεριδίου αγοράς της τράπεζας στη στεγαστική πίστη και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για την Intralot οι αναλυτές της χρηματιστηριακής τονίζουν το επιτυχημένο έως τώρα risk management της εταιρίας και την νέα τιμή-στόχο των 15,5 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την Eurobank τονίζει την νέα υψηλότερη τιμή των 32 ευρώ και την ισχυρή ενίσχυση των καθαρών εσόδων από τόκους.

Η Π&Κ διατηρεί την θετική της άποψη για την Autohellas, ενώ τονίζει για την Cosmote πως γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι αποτελεί καλό ”περιφερειακό σενάριο”.

Για την Chipita αναφέρει τα θετικά της αποτελέσματα και θέτει υπό αναθεώρηση τη σύσταση για την εταιρία με την προοτική αναβάθμισης σε ”Equalweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v