Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης για Καμμένο: Οι «ψεκασμένες» προτάσεις εκθέτουν τη χώρα

«Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες», το σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού για τις προτάσεις του Πάνου Καμμένου. Στον Αλέξη Τσίπρα η ευθύνη, προσθέτει.

Θεοδωράκης για Καμμένο: Οι «ψεκασμένες» προτάσεις εκθέτουν τη χώρα

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; - δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία», επισημαίνει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Και ο κ. Θεοδωράκης συνεχίζει, αναφέροντας ότι: «γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;).

Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής. Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή - δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v