Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγριος τσακωμός Κοτζιά-Καμμένου στο Υπουργικό Συμβούλιο

Οι διαφωνίες των δύο για το θέμα της πΓΔΜ είναι γνωστές και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Αγριος τσακωμός Κοτζιά-Καμμένου στο Υπουργικό Συμβούλιο

Ενταση προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργικό συμβούλιο μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του υπουργού Αμυνας Π. Καμμένου.

Κατά τις πληροφορίες, η αντιπαράθεση Καμμένου-Κοτζιά ήταν έντονη, αφορούσε, φυσικά, στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ξεκίνησε από τον πρώτο ο οποίος εκτόξευσε βαριές κατηγορίες "επί προσωπικού" στον δεύτερο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρενέβη ο κ. Τσίπρας και το κλίμα εκτονώθηκε, ενώ μέλη του υπουργικού συμβουλίου σημειώνουν πως όταν η επίθεση στον ΥΠΕΞ αφορά τη Συμφωνία, στρέφεται στο σύνολο της κυβέρνησης.

Η αίσθηση είναι ότι ο υπουργός Άμυνας παραμένει σε "στρατηγικό κενό" δεδομένου ότι σημαντικός αριθμός από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα τον ακολουθήσουν στην καταψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον τρεις βουλευτές του (Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κώστας Ζουράρις, Έλενα Κουντουρά) θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία όποτε έρθει προς κύρωση στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v