Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζανακόπουλος: Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά

«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές, καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις», υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το σχόλιο για τις πληροφορίες περί δυσφορίας Κοτζιά.

Τζανακόπουλος: Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά

«Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά σταθερά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει ή δυσφορεί, να κατέβει από το τρένο», δήλωσε πριν από λίγο στην εκπομπή ALPHA ρεπορτάζ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές, καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στη διαδρομή, τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο. Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, αν ήθελε να του πει κάτι, θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές», δείχνοντας τη δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου.

«Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί, δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την οποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς. Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. Θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό, με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο υπουργικό απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο, είπε: «Ο πρωθυπουργός δεν παρακαλάει κανέναν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v