Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Κρίσιμες οι σχέσεις Ρωσίας - Ελλάδας

Το μήνυμα του πρωθυπουργού πριν τη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο. «Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά», ανέφερε από την πλευρά του ο Πούτιν.

Τσίπρας: Κρίσιμες οι σχέσεις Ρωσίας - Ελλάδας

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις του πρωθυπουργού με τον Ρώσο Πρόεδρο στο Κρεμλίνο. Πριν την συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας «εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στο Κρεμλίνο μετά από 3,5 χρόνια. Εχουν αλλάξει τα πράγματα, η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη οικονομική θέση. Εν τούτοις οι διεθνείς εξελίξεις παραμένουν κρίσιμες και η ιστορική σχέση ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία παραμένει αναγκαία για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις σταθερότητας, ειρήνης και συνεργασίας».

«Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά», ανέφερε από την πλευρά του, ο Ρώσος Πρόεδρος υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι «φέτος συμπληρώθηκαν 190 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες μας». «Θα έχουμε την ευκαιρία στη συνέχεια να μιλήσουμε για την αύξηση των εμπορικών ανταλλαγών μας και βέβαια για διεθνή θέματα και πώς εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο κ. Πούτιν απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v