Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας για Καμμένο: Που να πάει;

Συζήτηση με δημοσιογράφους είχε ο Αλ. Τσίπρας στη Βουλή. Απαντώντας σε ερώτηση για τον αν υπάρχει plan Β αν ο Π. Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση απάντησε “όχι που να πάει; Μην ανησυχείτε”.

Τσίπρας για Καμμένο: Που να πάει;

Τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό παρακολούθησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ αποχωρώντας από την Ολομέλεια είχε μία σύντομη συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Σε μία χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στον Πάνο Καμμένο αλλά και στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Μάλιστα δεν προέβλεψε “άγρια κόντρα” την τελευταία ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων. Χαρακτηριστικά σημείωσε πως “όχι, ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα”.

Μάλιστα αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του Χ. Δήμα και του Γ. Χουλιαράκη και θέλοντας να δείξει το καλό επίπεδο της πολιτικής συζήτησης επεσήμανε “σαν να είναι στην Οξφόρδη”.

Σε ερώτηση για τον αν υπάρχει plan Β αν ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποχωρήσει με τους υπουργούς του ο Αλ. Τσίπρας και στο πλαίσιο της χαλαρής συζήτησης που είχε με τους δημοσιογράφους απάντησε “όχι που να πάει; Μην ανησυχείτε”.

Τέλος όσον αφορά στο υπουργικό – που θα γίνει την Τετάρτη- σημείωσε πως η συνεδρίαση γίνεται κάθε μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v