Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Μετά τη διαγραφή του βουλευτή δεν υφίσταται πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς δεν έχει πέντε βουλευτές που να έχουν εκλεγεί με το κόμμα όπως προβλέπει ο Κανονισμός. Ο ίδιος παραιτήθηκε από το αξίωμά του.

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. 

«Σας δηλώνω ότι ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος από σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2019 δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα «Ανεξάρτητοι Ελληνες - Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία», αναφέρει η επιστολή. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν υφίσταται πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς δεν έχει πέντε βουλευτές που να έχουν εκλεγεί με το κόμμα (όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής).

Μετά τη διαγραφή στους ΑΝΕΛ μένουν τέσσερις βουλευτές (Π. Καμμένος, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, Κ. Ζουράρις και Κ. Κατσίκης) που είχαν εκλεγεί το Σεπτέμβριο του 2015 και τον Αριστείδη Φωκά (που αρχικά είχε βγει με την Ένωση Κεντρώων, μετά ανεξαρτητοποιήθηκε και πλέον είναι στους ΑΝΕΛ).

Ο ίδιος ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μετά την ονομαστική ψηφοφορία για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ παραιτήθηκε από βουλευτής, όπως είχε δηλώσει ότι θα κάνει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v