Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λοβέρδος: Το νομοσχέδιο βρίθει από αντιαναπτυξιακές και δυσλειτουργικές διατάξεις

“Τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι του Κινήματος Αλλαγής επισημάναμε τα σφάλματα και αναδείξαμε τα προβλήματα. Σας καλώ να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αναθεωρήσετε, εκεί όπου πρέπει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Λοβέρδος: Το νομοσχέδιο βρίθει από αντιαναπτυξιακές και δυσλειτουργικές διατάξεις

Με παρέμβαση του στην Ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε πως οι ομιλητές δεν τήρησαν τους χρόνους ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε σε μία ευρεία γκάμα θεμάτων που δεν έχουν καμία σχέση με το νομοσχέδιο. "Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό οι παρεμβάσεις θα έχουν και ακτιβιστικό χαρακτήρα" ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο νομοσχέδιο λέγοντας πως “από την αρχή της κοινοβουλευτικής περιόδου έχουμε καταστήσει σαφή την πρόθεσή μας να ασκήσουμε υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Δεν μπορούμε όμως να κλείνουμε τα μάτια ούτε να σωπαίνουμε όταν διαπιστώνουμε αντιπαραγωγικές, αντιαναπτυξιακές και δυσλειτουργικές προβλέψεις στα υπό ψήφιση νομοσχέδια. Και αυτό το νομοσχέδιο βρίθει τέτοιων διατάξεων”.

Συνέχισε λέγοντας “τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι του Κινήματος Αλλαγής επισημάναμε τα σφάλματα και αναδείξαμε τα προβλήματα. Σας καλώ να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αναθεωρήσετε, εκεί όπου πρέπει".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v