Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Ραγκούσης: «Καταργούν» τον ΑΣΕΠ με τροπολογία Βορίδη

“Ανοιξαν την κερκόπορτα” καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εσωτερικών, με αφορμή την εκτός ΑΣΕΠ πρόσληψη 50 ατόμων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Γ. Ραγκούσης: «Καταργούν» τον ΑΣΕΠ με τροπολογία Βορίδη

Κατάργηση, στην πράξη, του ΑΣΕΠ καταγγέλλει ο Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή την τροπολογία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για πρόσληψη 50 ατόμων στο υπουργείο του με παράκαμψη του Συμβουλίου.

«Άνοιξαν την κερκόπορτα, καταργούν το ΑΣΕΠ”, τονίζει σε ανακοινωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εσωτερικών, προσθέτοντας:

“Αυτή είναι η πρωτοφανής κυβερνητική τροπολογία-όνειδος, με την οποία κατήργησαν το ΑΣΕΠ, μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του ελληνικού λαού και της λαχτάρας του για αξιοκρατία.

Με την έγκριση Μητσοτάκη, την άθλια τροπολογία υπογράφουν οι Βορίδης, Σταϊκούρας και Θεοδωρικάκος οι οποίοι θα περάσουν στην ελληνική πολιτική ιστορία ως εκείνοι που κατέστρεψαν μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις κατά του πελατειακού και κομματικού κράτους”.

Η τροπολογία ήρθε στη Βουλή λίγο πριν διακόψει τις εργασίες της για τη ραστώνη του Δεκαπενταύγουστου, ενώ ήταν υπογεγραμμένη από όλους τους συναρμόδιους υπουργούς.

Είναι η κάτωθι:



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v