Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εύσημα Στυλιανίδη σε όσους μετέχουν στην προσπάθεια κατάσβεσης

Η Ευρώπη θα είναι δίπλα στην Ελλάδα, τόνισε ο αρμόδιος επίτροπος για τη διαχείριση κρίσεων, ο οποίος επισκέφθηκε το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Εύσημα Στυλιανίδη σε όσους μετέχουν στην προσπάθεια κατάσβεσης

Στην ανταπόκριση του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας αναφέρθηκε εκτενώς ο επίτροπος ανθρωπιστικής βοήθειας και διαχείρισης κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης που εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους μετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην κεντρική Εύβοια.

Χάρη του εξαιρετικού, όπως είπε συντονισμού, αποφεύχθηκε η απώλεια ανθρώπινης ζωής. «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταγραφεί και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αρμόδιους και κυρίως στους πραγματικούς ήρωες που δρουν στο έδαφος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», τόνισε ο επίτροπος μετά την επίσκεψή του στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

«Η Ευρώπη θα είναι δίπλα στην Ελλάδα για ό,τι χρειαστεί γα να περιορίσουμε τις απώλειες», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχολίασε πως «χθες καταφέραμε τα βασικά, να προστατεύσουμε τις ζωές των ανθρώπων και να σώσουμε τις περιουσίες τους. Η πόλη των Ψαχνών δεν απειλήθηκε. Οι δύσκολες καταστάσεις μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι γιατί εκεί αναδεικνύεται η αξία της συνεργασίας και της αλληλεγγύσης, και αυτό εκφράζει η επίσκεψη του κ. Στυλιανίδη στο επιχειρησιακό κέντρο σήμερα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v