Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγχαρητήρια στην αντιτρομοκρατική από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η αντιτρομοκρατική «εξακολουθεί να υπενθυμίζει στην κυβέρνηση ποια είναι η ουσιαστική αποστολή και ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας», αναφέρει ο Γ. Ραγκούσης.

Συγχαρητήρια στην αντιτρομοκρατική από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει δουλειά ουσίας άξιας συγχαρητηρίων, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με συνεχή σημαντικά αποτελέσματα, όλα τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας τη σύλληψη του «τοξοβόλου του Συντάγματος». 

Οπως αναφέρει ο κ. Ραγκούσης, η αντιτρομοκρατική «εξακολουθεί να υπενθυμίζει στην κυβέρνηση ποια είναι η ουσιαστική αποστολή και ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, ποια πρέπει να είναι η υπεύθυνη αντιμετώπισή της από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου καθώς και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο