Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης

Είναι η δεύτερη αποχώρηση υφυπουργού μέσα σε λίγες μέρες, μετά την παραίτηση του υφυπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γεράσιμου Θωμά. Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό. Τα καθήκοντά του θα ασκεί προσώρας ο Κ. Τσιάρας.

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Δικαιοσύνης υπέβαλε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κράνης.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υπέβαλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.

Οι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον Πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις. Ο Πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο έργο της Κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητες του κ. Κράνη θα ασκεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη αποχώρηση υφυπουργού μέσα σε λίγες μέρες, μετά την παραίτηση του υφυπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γεράσιμου Θωμά, καθώς το Κολέγιο των Επιτρόπων τον επέλεξε για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης.

Οι θέσεις και των δύο αναμένεται να καλυφθούν από τον πρωθυπουργό, κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό.

** Διαβάστε την επιστολή παραίτησης στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό" 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v