Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Θα διεκδικήσω την ηγεσία του του Κινήματος Αλλαγής, γατί πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ. 

«Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος Αλλαγής, γατί πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης και να συμβάλλω στο μέλλον της πατρίδας», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Ο ίδιος απάντησε και στην κριτική που του έχει ασκηθεί σχετικά με την «δεξιά πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ» λέγοντας «κανένας δεν με έχει κοιτάξει στα μάτια να μου το πει αυτό».

Ο κ. Λοβέρδος άφησε παράλληλα αιχμές για την Φώφη Γεννηματά, υπονοώντας ότι τα ποσοστά του κόμματος παραμένουν χαμηλά.«Το κόμμα μου το δικαιούται από την ιστορία του και από αυτά που μπορεί να δώσει, να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του. 8% στις εκλογές του 2019, αγκιστρωμένοι στο 6-7% στις δημοσκοπήσεις. Όταν είσαι στο 6% ο άλλος θέλει να σε καταπιεί. Θέλει να τον βοηθήσεις να σε καταπιεί» σημείωσε.

Υπογράμμισε ακόμα ότι «για το ΚΙΝΑΛ η Ν.Δ. είναι ιδεολογικός αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ που τραυμάτισε και διέσυρε την έννοια του προοδευτισμού, είναι υπαρξιακός αντίπαλος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v