Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χωρίς χορό αλλά με μουσική οι γάμοι

Oι νέες αλλαγές στα μέτρα χαλάρωσης, η αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις και τα self-tests. Tέλος του μήνα λήγει η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη 01:30, είπε ο αν. υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης.

Χωρίς χορό αλλά με μουσική οι γάμοι

«Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη 01:30 έως 05:00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή τη στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μάς λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο», δήλωσε ο Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

«Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική, θα λειτουργούμε με τους κανόνες», είπε ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας στην ΕΡΤ,  αναφορικά με τη μουσική.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές, μόνο με δύο εισόδους.

«Από 1ης Ιουλίου οι λοιμωξιολόγοι έκριναν ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ενώ μιλώντας για τους γάμους διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι θα ψυχαγωγούνται με μουσική αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v