Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποσύρεται από τη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φ. Γεννηματά

Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Παραμένει βουλευτής. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, απαιτεί νοσηλεία», έγραψε στο faceboοk. Ευχές Ανδρουλάκη, Λοβέρδου και από τα κόμματα.

Αποσύρεται από τη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φ. Γεννηματά

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή της στο faceboοk γνωστοποιεί ότι δεν θα μετέχει στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Ανδρουλάκης: Περαστικά και ταχεία ανάρρωση

Η αιφνίδια αυτή εξέλιξη παγώνει, προς το παρόν, την προεκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, ενώ οι “αντίπαλοι” της στην κούρσα διαδοχής προέβησαν στις πρώτες δηλώσεις.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Λοβέρδος:  Είμαι δίπλα ως φίλος και σύντροφος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Ευχές για περαστικά από τον Γ. Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.

Μητσοτάκης:  Να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννήματα:

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Οικονόμου: Να επιστρέψει ξανά δυνατή

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να
επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», δήλωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Τσίπρα: Ευχές για καλή δύναμη

"Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει", έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στα social media.

Ηλιόπουλος: Ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως και στο παρελθόν

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v