Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βερναρδάκης: «Συγγνώμη» για το απαράδεκτο σχόλιο εναντίον της κ. Κεραμέως

Δημόσια απολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας». Έντονη ενόχληση από την Κουμουνδούρου και αντίδραση από τη ΝΔ.

Βερναρδάκης: «Συγγνώμη» για το απαράδεκτο σχόλιο εναντίον της κ. Κεραμέως

«Συγγνώμη» από τη Νίκη Κεραμέως για «το απαράδεκτο σχόλιο» που έκανε εναντίον της, ζήτησε δημοσίως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Με το εν λόγω σχόλιο, σε χθεσινή ανάρτησή του στα social media, ο βουλευτής αποκαλούσε την υπουργό «Πισπιρίγκου της Παιδείας», εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζει μετά και το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, είχε «κατεβάσει» την ανάρτησή του από χθες το βράδυ, όταν κατάλαβε πως ήταν «απαράδεκτη».

Πληροφορίες πάντως θέλουν να του μεταφέρθηκε ενόχληση από την Κουμουνδούρου, με απαίτηση αφενός να «κατεβάσει» την ανάρτηση και, αφετέρου, να ζητήσει συγγνώμη για το περιεχόμενό της.

«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό τον λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή παραμένει στο ακέραιο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

ΝΔ: Τοξικότητα

Νωρίτερα σήμερα υπήρξε αντίδραση από τη ΝΔ, με την επισήμανση ότι «ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα».

Όπως ανέφερε το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του: «Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει, είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του δεν έχει τέλος.

Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει, θα είναι σαν να τη συνυπογράφει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v