Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθανασίου: Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό βουλευτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος

"Αυτό που ανέλυσα με σαφήνεια ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας", τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής. Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αποπομπή Αθανασίου.

Αθανασίου: Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό βουλευτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος

"Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα με σαφήνεια ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας", σημειώνει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει τον κύριο Αθανασίου 

"Ο κύριος Αθανασίου προσπαθεί μέσα από το γνωστό καταφύγιο της «παρερμηνείας» να αμφισβητήσει αυτό που άκουσαν οι πάντες: τη στοχοποίηση Ελλήνων βουλευτών βάσει του θρησκεύματός τους. Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία η παραζάλη από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών οδηγεί στα όρια της πολιτικής παραφροσύνης και στην κατασκευή «εσωτερικού εχθρού» εκ του μηδενός", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Τα πράγματα είναι απλά: ο κύριος Αθανασίου αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων βουλευτών και επιχείρησε να εμφανίσει ως αναγκαίες τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.

Επαναλαμβάνουμε. Στην εξαιρετικά κρίσιμη αυτή συγκυρία ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να κάνει το ελάχιστο: να αποπέμψει τον κύριο Αθανασίου και να αποδοκιμάσει τις εμπρηστικές του δηλώσεις".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v