Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρές απαντήσεις κ. Μητσοτάκη, όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού

Αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης, υποστηρίζει.

ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρές απαντήσεις κ. Μητσοτάκη, όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού

“Στη χώρα δεν αξίζει μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός”, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε απάντηση των ισχυρισμών του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Όπως τονίζει:

"Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον κ. Οικονόμου και στον κ. Μητσοτάκη, που η κυβέρνησή τους έπεσε θύμα παρακολούθησης από το κακόβουλο λογισμικό Predator. Αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης. Όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός. Τώρα που πλέον κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων παραδέχεται εμμέσως την ορθότητα της λίστας των παρακολουθήσεων, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις για τις νέες αποκαλύψεις του Documento και του Βήματος και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v