Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οικονόμου: Απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα για τις παρακολουθήσεις

«Ακρως επικίνδυνο και εθνικά επιζήμιο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, να διατυπώνεται ο υπαινιγμός ότι ο Πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οικονόμου: Απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα για τις παρακολουθήσεις

«Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα επιτελεί το ρόλο της ως ένας εκ των βασικών πυλώνων της Δημοκρατίας μας. Απέναντι σε τεκμηριωμένες καταγγελίες και βάσιμους ισχυρισμούς, παρεμβαίνει και δεν επιτρέπει την παραμικρή σκιά. Το ίδιο είμαστε βέβαιοι ότι κάνει και σε ό,τι αφορά όσα δημοσιεύονται την τελευταία περίοδο», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη Τσίπρα στον εισαγγελέα του Αρειου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

Οπως αναφέρει ο κ. Οικονόμου, «η Κυβέρνηση έχει από την πρώτη στιγμή δηλώσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτός είναι και ο μόνος θεσμικά ορθός τρόπος προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής σε ότι αφορά είτε τους αυτουργούς, είτε τους μυθοπλάστες. Καλοσωρίζουμε στην αντίληψη αυτή και τον κ. Τσίπρα ο οποίος εξέφρασε σήμερα την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

ΥΓ: Είναι άκρως επικίνδυνο και εθνικά επιζήμιο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, να  διατυπώνεται ο υπαινιγμός ότι ο Πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v