Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Δένδια στην Άκρα με τον ΥΠΕΞ της Γκάνας

Οι συνομιλίες εστιάστηκαν στην περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε ευρύ φάσμα τομέων, στις κοινές αρχές και αξίες, την κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και την ασφάλεια στην περιοχή του Σαχέλ και τον Κόλπο Γουινέας.

Συνάντηση Δένδια στην Άκρα με τον ΥΠΕΞ της Γκάνας

Με την Γκανέζα ομόλογό του Σέρλι Άγιορκορ Μπότσγουεϊ (Shirley Ayorkor Botchwey) συναντήθηκε νωρίτερα στην πρωτεύσα Άκρα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στη Δυτική Αφρική.

Οι συνομιλίες εστιάστηκαν στην περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε ευρύ φάσμα τομέων, στις κοινές αρχές και αξίες, την κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και την ασφάλεια στην περιοχή του Σαχέλ και τον Κόλπο Γουινέας, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Ν. Δένδια στο Twitter.

Νωρίτερα, ο Ν. Δένδιας επισκέφτηκε το ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην πόλη Τέμα (Tema), το οποίο στηρίζεται από δωρεές Ελλήνων οι οποίοι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Γκάνα.

Σημειώνεται πως η περιοδεία του Νίκου Δένδια στη Δυτική Αφρική ξεκίνησε χθες από την Ακτή του Ελεφαντοστού, συνεχίζεται σήμερα στην Γκάνα και θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή, στην Γκαμπόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v