Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mega: Βρέθηκαν ναρκωτικά στην παρέα του γιου του Τ. Θεοδωρικάκου

Φωτογραφίες με ναρκωτικά φέρεται να διαθέτει ο αξιωματικός που κατήγγειλε ότι του ασκήθηκαν πιέσεις για να μην προχωρήσει η υπόθεση που αφορά τον γιο του υπ. Πραστασίας του Πολίτη. Τι απαντά ο υπουργός.

Mega: Βρέθηκαν ναρκωτικά στην παρέα του γιου του Τ. Θεοδωρικάκου

Φωτογραφία ντοκουμέντο με ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου φέρνει στο φως το Mega. Πρόκειται για την υπόθεση για την οποία ο υπουργός είχε προαναγγείλει μηνύσεις κατά του αστυνομικού που έκανε την καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι δεν βρέθηκε τίποτα στον έλεγχο που είχε γίνει.

Ο εν λόγω αξιωματικός, όμως δεν προχώρησε μόνο σε μία κατάθεση με περιγραφή των γεγονότων, καθώς φαίνεται να έχει εγχειρίσει φωτογραφίες από την κατάσχεση των ναρκωτικών.

Αυτές τις φωτογραφίες τις έστειλε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που διεξήγαγε τον έλεγχο.

Επίσης, ξεκαθαρίζεται ότι δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία για το εν λόγω περιστατικό.

«Ξεκαθαρίζω ότι οτιδήποτε μου συμβεί εφεξής και δη σε ότι αφορά εμένα ή τα μέλη της οικογένειας μου, αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Υπουργός Θεοδωρικάκος και ο πρώην Αρχηγός και νυν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Καραμαλάκης», καταγγέλλει ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ.

Τι απαντά ο υπουργός

Με αφορμή τα παραπάνω το υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση:

Καθώς συνεχίστηκε και σήμερα, από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η αναπαραγωγή ψεμάτων, συκοφαντιών και αστήρικτων κατηγοριών -βασισμένη σε ψευδή κατάθεση αποστρατευθέντα Αξιωματικού σε βάρος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου- και, καθώς επίσης συνεχίζεται και η δημόσια συζήτηση για τις φερόμενες επικοινωνίες αστυνομικών με εμπλεκόμενους σε ποινικές υποθέσεις, υπενθυμίζεται ότι: με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και οι δύο υποθέσεις έχουν σταλεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας για ταχύτατη και ενδελεχή έρευνα και τα πορίσματά τους θα σταλούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v