Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Διακύβευμα των εκλογών το ποια μέρα μάς ξημερώνει

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση, τονίζει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες, για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα».

Τσίπρας: Διακύβευμα των εκλογών το ποια μέρα μάς ξημερώνει

«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το πρωί πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αργος.

«Ενώ η κυβέρνηση, οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες, για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.

Συνεχίζοντας είπε: «Η ακρίβεια έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά, το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα, το αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας κυριαρχεί για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Εάν θα συνεχίσουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε και προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση».

Ακολούθως εξήγησε ότι πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα «ένα σχέδιο ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ένα νέο σύστημα υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους και με περισσότερη δικαιοσύνη». Κλείνοντας υπογράμμισε: «Δικαιοσύνη παντού, αυτό είναι το σύνθημά μας, αυτό είναι το όραμά μας και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».

Ο κ. Τσίπρας έκανε βόλτα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και μίλησε με πολίτες και εμπόρους και άκουσε τα προβλήματά τους. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου του επισήμαναν ότι ακόμη και στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, η κίνηση είναι μειωμένη και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων, ενώ στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει Ανοιχτή Ομιλία στην Καλαμάτα.

Οικονόμου: Προκαλεί την νοημοσύνη των Ελλήνων ο Αλ. Τσίπρας

«Αυτό που ονομάζει ο κ. Τσίπρας «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας είναι σίγουρο ότι θα βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ανέχεια. Με ανακυκλωμένα πολιτικά προϊόντα τίποτα νέο, τίποτα δυναμικό, τίποτα δημιουργικό δεν μπορεί να φέρει ο κ. Τσίπρας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση - απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οπως προσθέτει ο Γ. Οικονόμου, «το να κατηγορεί την ΝΔ για τοξικότητα ο άνθρωπος που ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v