Αν. Κανελλόπουλος: Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Ηλ. Κασιδιάρη

Με σκόπιμες και υποκριτικές «κορώνες» δεν πείθεται η ελληνική κοινωνία και δεν διαβάλλεται η προσωπικότητά μου, υποστηρίζει.

Αν. Κανελλόπουλος: Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Ηλ. Κασιδιάρη

Την αισιοδοξία του ότι ο Αρειος Πάγος θα επιτρέψει την κάθοδο στις εκλογές στο κόμμα «Ελληνες», που δημιούργησε ο Ηλίας Κασιδιάρης και στο οποίο ο ίδιος προαλείφεται για πρόεδρος, εκφράζει ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος. 

«Μοιάζω για αχυράνθρωπος;», αναρωτιέται μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και θέλοντας να καταρρίψει τις εν λόγω αιτιάσεις, υποστηρίζει: «Θήτευσα τέσσερις δεκαετίες στο Δικαστικό Σώμα, σε υψηλόβαθμες θέσεις. Με σκόπιμες και υποκριτικές "κορώνες" δεν πείθεται η ελληνική κοινωνία και δεν διαβάλλεται η προσωπικότητά μου, καθότι με απεριόριστο σεβασμό υπηρέτησα και υπηρετώ τη Δημοκρατία, διαθέτοντας νου και κρίση, που με ώθησε στην απόφαση να ηγηθώ ενός κομματικού σχηματισμού. Με τις τροποποιήσεις που επέρχονται, είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις επιταγές του Συντάγματος και έρχεται να αγωνισθεί για το δίκαιο των πολλών, την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας».

Ο νέος πρόεδρος των «Ελλήνων», που θα προκύψει από Πανελλαδικό Συνέδριο 70 στελεχών του, αισιοδοξεί ότι ο Αρειος Πάγος θα επιτρέψει τη συμμετοχή τους στις εκλογές: «Δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί το τεκμήριο της αθωότητας του Κασιδιάρη. Κατισχύει, έχει υπερσυνταγματική ισχύ η ευρωπαϊκή οδηγία και θα συνιστά εκτροπή η αμφισβήτησή της».

Εξάλλου, ο κ. Κανελλόπουλος τοποθετείται και για χθεσινό δημοσίευμα που ανέφερε ότι «έχει σχέσεις με Βαγγέλη Μαρινάκη και Ντόρα Μπακογιάννη», με την εφημερίδα «Δημοκρατία» να αναρωτιέται αν αποτελεί δεκανίκι του Μαξίμου, ως πρόθυμος «μπροστινός». Λακωνική η απάντησή του: «Δεν έχω την παραμικρή επαφή. Πρόκειται περί τερατολογίας».

Τέλος, ο Καλαβρυτινός επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποστήριξε ότι εφόσον κατέλθουν οι «Ελληνες» στις εκλογές, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, χωρίς προς το παρόν να διευκρινίζει σε ποιες από τις εκλογικές περιφέρειες του λεκανοπεδίου και της συμπρωτεύουσας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v