Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;

"Αντί να κρατήσει τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;

"Ο πολιτικός υπεύθυνος του εγκλήματος των Τεμπών Κώστας Αχ. Καραμανλής σήμερα επιβεβαίωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών έγινε απλά για να κουκουλωθεί η ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία του μέχρι τις επόμενες εκλογές", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Αντί να κρατήσει τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα.

Αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να απαντήσει:

Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε; Ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη «συμβολική» παραίτησή του από υπουργός μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v