Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουτσούμπας: Όχι στις κενές περιεχομένου κυβερνητικές συναισθηματικές κορώνες

Για τον «απόλυτο παραλογισμό» έκανε λόγο ο ΓΓ του ΚΚΕ. «Διευκολύνεται να ψηφίσει αυτός που δουλεύει π.χ. στις ΗΠΑ και δεν διευκολύνεται αυτός που δουλεύει εδώ στη Σαντορίνη, για μία σεζόν».

Κουτσούμπας: Όχι στις κενές περιεχομένου κυβερνητικές συναισθηματικές κορώνες

«Γιατί η βιασύνη αυτή που δείχνετε με την ψήφο των αποδήμων;» ήταν το ερώτημα που έθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας προς την κυβέρνηση, κατά την ομιλία του στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων. «Μήπως θέλετε να τη συνδυάσετε με την προώθηση των επικίνδυνων συζητήσεων με την Τουρκία;».

Έκανε λόγο για ανθρώπους «που ζουν εκτός των συνόρων και ίσως δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα» και μίλησε για τον «απόλυτο παραλογισμό να διευκολύνεται να ψηφίσει αυτός που δουλεύει π.χ. στις ΗΠΑ και να μη διευκολύνεται αυτός που δουλεύει εδώ στη Σαντορίνη, για μία σεζόν».

Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση, «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μην περάσει η προπαγάνδα σας εντός και εκτός συνόρων».

Αναφορικά με τους νέους του εξωτερικού, τόνισε ότι «δεν θα τους παραπλανήσετε έτσι εύκολα με τις κενές περιεχομένου συναισθηματικές κορώνες σας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v