Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερευνα από Αρειο Πάγο για τις καταγγελίες του Β. Στίγκα

Ο επικεφαλής του κόμματος των Σπαρτιατών κλήθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλινη, να καταθέσει την προσεχή Τρίτη.

Ερευνα από Αρειο Πάγο για τις καταγγελίες του Β. Στίγκα

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα από Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα για τα όσα συμβαίνουν στους Σπαρτιάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Στίγκας έχει κληθεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλινη, να καταθέσει την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Βασίλης Στίγκας μίλησε για παράνομες συμπεριφορές και πρακτικές που θυμίζουν Χρυσή Αυγή. «Όλα γίνονται για τα λεφτά» είπε, ενώ δήλωσε ότι πλαστογραφήθηκαν υπογραφές από τους 11 βουλευτές που έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον του.

«Πού έμαθαν δημοκρατικές διαδικασίες στη Χρυσή Αυγή ή κάπου αλλού;» είπε ο Βασίλης Στίγκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε «η ληστεία της βουλευτικής αποζημίωσης, όταν κάποιος απαιτεί να δίνουμε από τη βουλευτική αποζημίωση τουλάχιστον 2.200 ευρώ τον μήνα, συν ένα χιλιάρικο για κάποιες άλλες τοπικές. Ποιες είναι αυτές οι τοπικές και πού υπάρχουν αυτές οι τοπικές; Υπάρχει βουλευτής ή βουλευτές που δίνουν 3.000 το μήνα. Πού πηγαίνουν αυτά τα χρήματα;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v